Niets moet en (bijna) alles kan

Weg van de platgetreden paden, aan de oostkust van Andalousië, dichtbij het dorpje Bédar en vlak bij Mojacar ligt B&B Casa Las Yeseras. Hier kan je heerlijk relaxen, een boek lezen, plonzen in het zwembad, een spelletje petanque spelen, fitnessen met zicht op de kustlijn, een wedstrijdje pingpongen, genieten van een aperitiefje aan het zwembad...

Stramme spieren of zin in zen? Een gediplomeerde kinesiste komt op afspraak naar hier om een deugddoende massage te geven, voor een democratische prijs. Je kan vooraf al informeren over de prijs en een afspraak maken.

 
 

Zuidoostkust

De Zuidoostkust verkennen, met nog ongerepte stranden en baaitjes. Het natuurpark Cabo de Gata ligt vlakbij. Hier kan je de verlaten goudmijnen van Rodalquilar bezoeken, de mooiste stranden van Europa ontdekken en de filmlocaties bekijken

waar o.a. scenes gedraaid zijn van "Indiana Jones and The Last Crusade" en meer recentelijk nog "Game of Thrones". De dichtstbijzijnde stranden van Garrucha en Mojacar liggen op een kleine 20 minuutjes autorijden.

Wandelen en Mountainbiken

Wandelen en mountainbiken langs de restanten van het rijke mijnverleden van deze streek. Er zijn verschillende gemarkeerde routes.

Wij helpen u graag op weg. Wij hebben gratis 2 mountainbikes ter beschikking van onze gasten.

Granada en Alhambra

Daguitstap naar Granada en het Alhambra. Tickets voor de Nazariëspaleizen moeten lang vooraf geboekt worden.

Wij helpen u graag verder om deze tickets te bestellen. Neem hiervoor contact op met ons.

Cultuur en Shopping

Een beetje cultuur in een mix met shopping: in Almeria vind je o.a. het Alcazaba (de 2de grootste Moorse burcht van Spanje), een mooie overdekte markt, leuke pleintjes en tal van tapasrestaurantjes en ook moderne winkelstraten. Murcia is een stad met barokarchitectuur, eveneens een uitgebreide tapascultuur en winkels.

Cartagena is dan weer een Romeinse nederzetting die een bezoekje meer dan waard is voor diegenen die wat geschiedenis willen opsnuiven. Wij helpen je op weg met stadsplannetjes en leuke adresjes voor tapas.